Nike Performance VINTAGE Trainingsjack

QelPgWNPWQ
Nike Performance VINTAGE - Trainingsjack

Materiaal & wasvoorschrift

Materiaal buitenlaag 60% katoen, 40% polyester

Voeringdikte Niet gevoerd

Wasvoorschrift Machinewas tot 30°C

Alles over dit product

Sportcategorie Fitness

Halslijn / kraag Capuchon

Sluiting Ritssluiting

Patroon Gemêleerd

Details Steekzakken

Functie Ademend

Artikelnummer N1243G07L-Q11

Nike Performance VINTAGE - Trainingsjack
Menu

Gratis inschrijven

Om een immovlan.be account aan te maken, gelieve uw e-mailadres hieronder in te vullen en te klikken « Registreer ».

Heeft u een account als professional nodig? Klik hier.

Inloggen met je Facebook account
Naturino Camilo 3972 Roze

Aanmelden

Pikolinos dames sandalen Rood
Roze High Heels Sandaal met Sleehak Tommy Hilfiger

Nieuwe gebruiker? Klik hier voor uw gratis account.

Aanmelden

Een account als professional aanvragen

Gratis inschrijven

Er is een e-mail verzonden naar met een link om uw account te bevestigen.
Ja Nee

Advies:

Een aantal jaren nadat je een schenking deed, krijg je daar spijt van. Je hebt immers medische of andere kosten waar je niet op gerekend had en waardoor je vermogen flink wordt aangetast. Of je krijgt ruzie met diegene aan wie je het onroerend goed schonk. Kan je dan de schenking alsnog tegendraaien?

Het uitgangspunt is dat schenkingen niet kunnen worden herroepen. Eens je een schenking deed, kan je daar in principe niet meer op terugkomen. Gegeven is met andere woorden gegeven. Het is dan ook belangrijk zeer goed na te denken vooraleer je een schenking doet en daar alleen maar toe over te gaan als je zeker bent dat je niet op de schenking wil terugkomen. Overigens ligt er op dit vlak een verschil voor met wat je in je testament zet. Een testament kan je nu eenmaal altijd veranderen.

Op de regel dat je op een schenking niet kan terugkomen, bestaan niettemin enkele uitzonderingen:

1. Schenking tussen echtgenoten

Een schenking tussen echtgenoten kan wel worden herroepen. Als een echtgenoot tijdens het huwelijk een schenking doet aan zijn huwelijkspartner, kan hij die later altijd herroepen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er later een haar in de boter komt en er sprake is van een echtscheiding. Zulke herroeping kan niet als de schenking plaatsvond in het huwelijkscontract of naar aanleiding van een wijziging van het huwelijkscontract. Na een echtscheiding kan de schenkende echtgenoot wel afstand doen van zijn recht tot herroeping. Tijdens het huwelijk kan dat niet omdat de herroepbaarheid van een schenking tussen echtgenoten van openbare orde is.

Herroepen adoptie
U bevindt zich hier: / Afstammingsvragen / Geadopteerden / Nat Nin Nova
/ Herroepen adoptie

Kan ik mijn adoptie ongedaan laten maken?

Een adoptie ongedaan maken (herroepen), kan alleen door de rechtbank en op verzoek van de geadopteerde zelf. Dit is vastgelegd in artikel 1:231 en artikel 1:232 van het Burgerlijk Wetboek. Voorwaarden hiervoor zijn:

Toch zijn er uitspraken van rechtbanken bekend, waarin – ondanks de verstreken termijn - wél akkoord is gegeven op de herroeping. Meer informatie hierover kun je vinden in het Zwarte Instapper Bruno Premi
: Kun je een mislukte of overbodig gebleken adoptie achteraf herroepen?'. Lees ook een Isla Ibiza Bonita DRESS Maxijurk
over herroeping van adoptie nooit te laat, Mr. I. van Dijk-van Oosterhout, FJR, afl. 10, oktober 2011.

Om je adoptie te herroepen heb je een advocaat (externe link) nodig. Deze dient verzoek tot herroeping in bij de rechtbank.

Adoptieouders kunnen een adoptie niet herroepen. Dit is om de belangen van het kind te beschermen. De gedachte hierbij is dat het niet goed zou zijn voor het kind, als de ouders zelf de (juridische) band met hun kind zouden kunnen beëindigen.

Gevolgen van herroeping

Door herroeping van de adoptie houdt de familierechtelijke betrekking op te bestaan. Dat betekent dat je juridisch geen familie meer bent van je adoptieouders en hun familie.

Ben je in Nederland geboren? Dan wordt je biologische familie na de herroeping weer juridisch je familie. Als je vanuit het buitenland geadopteerd bent, is dit anders. In Nederland kan namelijk niet besloten worden over de rechtsgevolgen in het land van herkomst. Ook houd je de Nederlandse nationaliteit.

Je naam veranderen na herroeping

Diploma’s kun je niet laten vervangen. Wel kun je voor een aantal diploma’s, die geregistreerd zijn bij de overheid, een vervangend document aanvragen met je nieuwe naam. Dit heet de ‘Verklaring afgelegd examen’. Dit document vervangt het origineel en heeft dezelfde waarde. Meer informatie hierover vind je op de site van de overheid. Je kunt ook een kopie van het Koninklijk Besluit bij je diploma voegen.

Let op! Het kan zijn dat je na het herroepen van je adoptie, ook je naam moet veranderen. Dit heeft gevolgen voor je officiële documenten, zoals je paspoort, rijbewijs en diploma's.

ENVIR ADVOCATEN Keizersgracht 451-1V 1017 DKAmsterdam T +31 20 737 20 66 F +31 20 796 92 22

Door: Hush Puppies leren dames veterschoenen Zalm
Hush Puppies leren meisjes enkellaarsjes Bruin

Een watervergunning wordt geweigerd als de verlening van die vergunning niet verenigbaar is met doelstellingen van de Waterwet een omgekeerde redenering geldt echter niet.

Een watervergunning wordt op grond van artikel 6.21 Waterwet getoetst aan de doelstellingen uitWaterwet.Op 18 maart 2015 heeft de Afdeling ( Ellesse TRONTO Zwemshorts
) duidelijk gemaakt dat er weliswaar geen strijd met de doelstellingen uit artikel 2.1 Waterwet mag ontstaan met de activiteit waarvoor de watervergunning wordt verleend, maar dat dit niet betekent dat de vergunde activiteiten moet zijn om doelstellingen uit artikel 2.1 Waterwet te bereiken.

Deze uitspraak van de Afdeling geeft weer meer duidelijkheid over het toetsingskader van de Waterwet bij watervergunningen. Hoewel de uitkomst mij niet verbaast, is het wel goed om te realiseren dat een doelstelling die dient als toetsingeskader, in dit geval als weigeringsgrond niet hetzelfde is als de eis om (actief) bij te dragen aan het behalen van die doelstelling.

Op grond van artikel 6.21 Waterwet is onverenigbaarheid met de doelstellingen van de Waterwet een dwingende weigeringsgrond. Het toetsingskader voor die onverenigbaarheid zijn de normen uit hoofdstuk 2 Waterwet, het bepaalde in het beheerplan. De doelstellingen van artikel 2.1 Waterwet zijn: voorkomen en waar nodig beperken van overstromingen, wateroverlast en waterschaarste, in samenhang met bescherming en verbeteren van de chemische en ecologische kwaliteit van watersystemen en vervulling van maatschappelijke functies door watersystemen.

Die maatschappelijke functies zorgen dat de doelstellingen heel erg ruim zijn. Zo is bijvoorbeeld recreatie is een (mogelijke) maatschappelijke functies van het watersysteem. De Afdeling (ABRvS) oordeelde eerder in een uitspraak van 25 juni 2014 (ECLI:NL:RVS:2014:2357, AB 2014/351 met noot Van Rijswick) dat de veiligheid van een rondvaartboot en de mensen die daarop varen een maatschappelijke functie (recreatie) kan betreffen waardoor een watervergunning geweigerd zou kunnen worden. “Met een rondvaartboot een tocht op de Oosterschelde maken is een vorm van recreatie binnen het watersysteem en raakt de vervulling van een maatschappelijke functie door een watersysteem. Derhalve is de veiligheid van de boot en de mensen daarop een belang op grond waarvan de vergunning met toepassing van art. 6.21 van de Waterwet zou kunnen worden geweigerd.” In de noot onder die uitspraak in AB 2014/351 merkt Van Rjjswick terecht op dat “de vergunning kennelijk ook kan worden geweigerd alléén vanwege de doelstelling dat een watersysteem zijn maatschappelijke functies dient te vervullen. Uitgaande van de bewoordingen van de Waterwet is het logisch en begrijpelijk dat de Afdeling het toetsingskader zo uitlegt, omdat de wetgever zeer bewust geen rangorde heeft willen aanbrengen in de drie doelstellingen van de Waterwet. Ik voorzie hier echter nog lastige afwegingen van mogelijke tegenstrijdige belangen voor het vergunningverlenend orgaan.”

Voor de Nederlandse exclusieve economische zone geldt tevens artikel 6.11 Waterwet als toetsingskader bij de vergunningverlening. In artikel 6.11 Waterwet is bepaald dat de bevoegdheden op grond van de Waterwet ook kunnen worden toegepast ten behoeve van andere belangen voor zover het gaat om:

1) handelingen in de Nederlandse exclusieve economische zone; en

2) voor zover daarin niet bij of krachtens een andere wet in is voorzien.

In de hiervoor genoemde uitspraak van de Afdeling van 25 juni 2014 werd overwogen dat bijvoorbeeld ook planologische belangen daaronder kunnen vallen.

“Volgens de memorie van toelichting bij de Waterwet (Kamerstukken II 2006/07, 30 818, nr. 3, p. 121) kunnen planologische belangen op grond van art. 6.11 lid 1 van de Waterwet een rol spelen ten aanzien van handelingen als bedoeld in art. 6.5, aanhef en onder c, die plaatsvinden in de Nederlandse exclusieve economische zone, nu de Wet ruimtelijke ordening in die zone niet van toepassing is.” Omdat het in die zaak ging om een windpark dat buiten EEZ was gelegen was dit echter niet aan de orde, omdat in dat geval de Wro gewoon van toepassing is en de planolosche belangen dus reeds onder het wettelijke kader van de Wro worden gereguleerd.

Fleur Onrust

Gerelateerd

Home Solutions

Groter lettertype

meer informatie

Nederlands
Nieuws

Blog 29.02.2016 15:22

Langer thuis blijven wonen

Een woning maakt een groot deel van ons leven uit. Ze ademt heel wat herinneringen. Vaak hebben we er een gezin gesticht en onze ziel gelegd in de inrichting. Ze moeten verlaten, enkel en alleen omdat de trap een hindernis is geworden, is dan ook moeilijk te aanvaarden.

Met een stoellift bereikt u probleemloos alle verdiepingen van uw woning. Zo behoudt u uw levenscomfort en kunt u langer thuis blijven wonen.

Uw trap beveiligen

Om tal van redenen kunt u op de trap gemakkelijk het evenwicht verliezen en pijnlijk ten val komen. Maak daarom gebruik van een stoellift voor trap om veilig van de ene verdieping naar de andere te gaan. Dankzij zijn vloeiende en soepele bewegingen brengt hij u veilig van boven naar beneden of van beneden naar boven. U geniet ook van een niet te verwaarlozen zitcomfort.

Genieten van het comfort van uw eigen woning

Als uw trap niet langer een hindernis vormt voor u, krijgt u opnieuw probleemloos toegang tot alle kamers van uw huis. De slaapkamers, de badkamer … U behoudt uw volledige ruimte. De woonkamer ombouwen tot slaapkamer en het bureau tot badkamer hoeft niet meer.

Dankzij zijn discrete monorail neemt de stoellift weinig plaats in beslag De trap kan dus nog altijd te voet worden genomen.

Zelfstandig blijven

De stoellift helpt u ook om u alleen te verplaatsen, zonder daarvoor een beroep te moeten doen op iemand anders. U kunt dus zelfstandig blijven en zorgen voor uzelf.

Bovendien is hij zeer gemakkelijk te bedienen. Om naar boven of naar beneden te gaan, beweegt u de handgreep gewoon in de gewenste richting.

Wilt u meer weten over de stoellift voor trap? Laat uw gegevens achter en wij bellen u voor meer informatie. Indien u dat wenst, brengen wij ook een bezoek ter plaatse om een gepersonaliseerde offerte op te maken, gratis en geheel vrijblijvend!

Facebook What For Dinhel Zwart
Blauwe Adidas Sneakers GAZELLE C Adidas
Email LinkedIn WhatsApp

Deze website gebruikt veilige cookies. Door verder te surfen aanvaardt u het gebruik van veilige cookies. Lees meer hierover in onze Seidensticker SCHWARZE ROSE Blouse

Veilig betalen
Bezorging door

Onze collectie

Vragen? Wij helpen graag

Bel ons: 085 - 743 07 66

Of mail ons [email protected]

Volg ons:

Klantwaardering Stijlvolle trouwkaarten

9,3van 636 stemmen.

"Erg vriendelijke en snelle levering. Goede kwaliteit!" via the Feedback Company

Informatie service